Sohvan pesu

Pyydä tarjous!

Helppo sohvan pesu - noudamme sohvan ja tuomme takaisin

Tremendolta tehokas sohvan pesu Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla yksityishenkilöille ja yrityksille. Noudamme sohvan, pesemme, kuivaamme, käsittelemme ja tuomme takaisin uudenveroisena.

Sohvan pesu toteutetaan Helsingissä sijaitsevassa pesuhallissamme laadukkailla välineillä ja pesuaineille, ammattitaitoisesti sekä sohvan materiaalia ja alkuperää kunnioittaen. Hoidamme pinttymät, tahrat ja tummentumat nopealla aikataululla. Mitä kauemmin tahra tai pinttymä sohvassasi tai nojatuolissasi on ollut, sen hankalampi se on saada puhtaaksi. Kannattaa siis toimia ajoissa!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Millaisia sohvia pesemme?

Sohvan pesu voidaan toteuttaa seuraaville materiaaleille:

  • Nahka
  • Mokka
  • Puuvillat
  • Keinokuitu
  • Alcantara

Vanhoja, antiikiksi luokiteltuja, sohvia emme pysty pesemään, jos istuimessa on käytetty heinää jousien seassa. Heinä värjää kankaan keltaiseksi.

Sohva ennen ja jälkeen puhdistuksen

Ammattimainen sohvan pesu antaa kodin parhaalle istuimelle uuden elämän. Punaviinitahra valkoisella sohvalla voi vaikuttaa toivottomalta tapaukselta, mutta nopealla toiminnalla se saadaan puhtaaksi. Pinttymät ja tummentumat saadaan kirkastettua, ja sohva näyttää kotiin palauttamisen jälkeen uudenveroiselta.

Tremendolta nopeaa ja ammattimaista palvelua

Ota meihin yhteyttä ja kerro meille sohvastasi, niin annamme työllemme hintalapun. Hinta sisältää noudon, sohvan pesun ja palautuksen. Jos olet muuttamassa, voimme myös hakea sohvan vanhasta osoitteesta ja toimittaa sen pestynä uuteen osoitteeseen.

Toimipisteemme sijaitsee Mäkelänkadulla Helsingissä, mutta toimialueemme kattaa koko pääkaupunkiseudun. Pystymme takaamaan, että sohvan pesu on hoidettu ja sohva toimitettu takaisin noin 5-7 arkipäivässä tilauksesta.

Lähetä kuva sohvastasi

Jos haluat lisätietoja tai hinta-arvion, soita meille numeroon 0400 949 727 tai ota yhteyttä sähköpostilla pesu@tremendo.fi. Voit myös lähettää kuvan sohvastasi, jotta hinta-arvion tekeminen on helpompaa. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää toimintatavastamme ja palvelustamme. Kuuntelemme aina asiakkaan tarpeita ja palvelumme on hyvin joustava!

Pyydä tarjous sohvan pesusta »

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Juhlat oli tulossa ja tarvittiin kiireellistä apua kodin "ilmeen kirkastamisessa". Muutoin hyväkuntoiset sohvat ja ruokailutuolien istuinten päälliset kaipasivat vuosikymmenen käytön jälkeen puhdistamista. Kun en uskaltanut itse ryhtyä niitä pesemään, löysin netistä asiaan perehtyneen firman, Tremendo Oy:n, joka hoiti pesun nopeasti ja ammattitaidolla. Nyt kalusteet ovat saaneet uuden ilmeen, jota voi esitellä juhlavieraillekin. Hienoa - rahaa säästyi, kun ei tarvinnut hankkia uusia kalusteita. Suosittelen kokeilemaan!
- Katja, Vantaa


" Kiitos vielä tuhannesti sohvamme "hoidosta"! Emme kyllä vähään aikaan olleet näin tyytyväisiä mihinkään palveluun! Ja vielä kun työntekijänne ovat niin kohteliaita ja mukavia, niin on kanssanne tosi mukava asioida! Tulemme kyllä suosittelemaan teitä kaikille ystävillemme ja sukulaisillemme! "
- Hanna L.

Muut puhdistuspalvelut

Meiltä saat sohvan pesun lisäksi muut sisä- ja ulkotilojen puhdistuspalvelut. Toteutamme esimerkiksi valaisimien puhdistukset, korkeiden tilojen siivoukset ja muut siivoupalvelut sekä erilaisten verhoilujen puhdistukset. Meiltä saat myös asunnon arvoa kohottavat julkisivupesut.

Tutustu täältä sisätilojen puhdistuspalveluihimme »

Ota yhteyttä »