Lähettipalvelut Helsinki

Pyydä tarjous!

Tremendo tarjoaa luotettavat lähettipalvelut Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Teemme kuljetuksia tarvittaessa myös muualle Suomeen. Viemme perille kaikki lähetykset aina yhdestä kirjekuoresta alkaen.

Mikään toimitus ei ole liian pieni tai suuri Tremendolle. Jos haluat varmistaa, että lähetyksesi on perillä tietyssä paikassa tiettyyn aikaan, on lähettipalvelumme varmin ratkaisu. Olemme toimittaneet vuosien ajan kaikki lähetykset perille ajallaan ja vahingoittumattomina.

Palvelumme sisältävät

  • Kirjeet ja paketit
  • Kukkalähetykset
  • Yrityslahjat
  • Rikkoutuneiden koneiden ja laitteiden kuljetus korjaamolle ja takaisin
  • Arvotavarat
  • Kysy lisää muista vaihtoehdoista!

Luotettavat lähettipalvelut kotimaiselta yritykseltä

Me varmistamme, että lähetyksesi on perillä juuri silloin kun sinä haluat. Kuljetuksen hoitaa yksi ihminen, joten lähetyksesi ei kulje monen lajittelupisteen kautta. Se varmistaa, että lähetys on perillä sovittuna ajankohtana, luotettavasti ja vahingoittumattomana.

Veloitamme lähettipalveluistamme kuljetuskohtaisesti, eli hinta ei määräydy kilometrien mukaan. Mitä suurempi tilaus, sen pienempi yksikkökustannus jokaiselle kuljetukselle lasketaan.

Jos haluat tiedustella lisää lähetti- tai muiden palveluidemme hinnoista, toimitusalueista tai muista asioista, ota yhteyttä puhelimitse 050 57 66 875 tai sähköpostitse . Autamme mielellämme löytämään tarpeitasi vastaavan ratkaisun! Valitse Tremendon luotettavat lähettipalvelut Helsingissä, ja lähetyksesi ovat varmasti perillä oikeaan aikaan.

Ota yhteyttä »

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Tremendon lähettipalvelut ovat keränneet lukuisia tyytyväisiä asiakkaita ympärilleen Helsingissä ja muualla Suomessa. Meillä on monia pitkäaikaisia asiakkuuksia, jotka käyttävät palveluamme säännöllisesti.


Me Disneyllä olemme jo vuosia luottaneet Tremendon logistiikkapalveluihin. Tremendon kanssa kaikki hoituu joustavasti rennolla otteella ja tiedämme yhteyshenkilömme ymmärtävän meidän, välillä jopa erikoiset, tarpeemme ja löytävän niihin aina parhaat ratkaisut. Elokuvateatterit saavat leffojen promomateriaalit ajallaan ja Disneyn piirrettyjen elokuvien hahmot liikkuvat paikasta toiseen turvallisesti. Koen Tremendon olevan meille enemmän yhteistyökumppani kuin palveluntarjoaja.

- Pekka Lehesmaa, Myyntipäällikkö, The Walt Disney Company Nordic


Monivuotinen lähettipalveluiden yhteistyökumppanimme! Mukava, asiantunteva ja luotettava henkilökunta. Suosittelen lämpimästi!

- Harri Mäki, Myymälävastaava, Werner Söderström Oy