Julkisivupesu

Tremendon ammattitaitoinen julkisivupesu pitää kiinteistön kauniina, puhtaana ja hyvässä kunnossa. Toimimme Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla, ja voimme pestä kaikki julkisivut pienistä omakotitaloista korkeisiin kerrostaloihin asti.

Julkisivupesu, eli kiinteistön seinien puhdistaminen saasteista ja muusta liasta, kannattaa toteuttaa säännöllisesti, jotta kiinteistö pysyy siistinä pidempään eikä kaipaa esimerkiksi uutta maalipintaa niin usein. Säännöllisesti huollettu rakennus säilyttää myös kiinteistön ja asuinalueen arvon.

Pesemme kaikenkokoiset kiinteistöt niin yritys- kuin yksityisasiakkaille sekä taloyhtiöille. Olemme toteuttaneet julkisivupesuja myös esimerkiksi pääkaupunkiseudun kirkkoihin ja kirkontorneihin.

Kysy lisää »

Ammattitaitoinen julkisivupesu Tremendolta

Säännöllinen julkisivupesu on kätevä ja edullinen tapa pitää kiinteistö edustavana ja hyvässä kunnossa. Pystymme pesemään lähes kaikki julkisivumateriaalit. Lähetä meille kuva kiinteistöstäsi, niin kerromme, voidaanko pesu toteuttaa ja mitä se arviolta tulee maksamaan. Suuremmat kohteet käymme arvioimassa paikan päällä.

Pesemme julkisivut uusimmilla laitteilla, turvallisesti ja ammattitaitoisesti. Kerrostalot ja muut korkeammat kohteet pesemme nosturin avulla. Jos huomaat, että rakennuksen seinät ovat tummuneet tai likaiset, tai suunnittelet esimerkiksi maalausurakkaa, kannattaa ottaa yhteys Tremendoon.

Jos haluat tiedustella lisää julkisivupesusta pääkaupunkiseudulla, soita 0400 949 727 tai lähetä sähköpostia pesu@tremendo.fi. Kerromme sinulle mielellämme lisää palvelustamme ja hinnoittelustamme. Valitse osaava ja luotettava tekijä, jolle asiakkaan etu on aina ykkösasia!

Ota yhteyttä »

Asiakaskokemus

En olisi uskonut, kuinka vähällä vaivalla sain meidän kaksikerroksisen omakotitalon rännit puhtaaksi. Soitto Tremendolle ja homma kunnossa parissa tunnissa. Vaimokin oli tyytyväinen ja kukaan perheestä ei taittanut niskojaan katolle kiipeilyssä. Turhaan pitkitin homman hoitamista.
- Mikko, Espoo

Pesemme julkisivut ja pinnat:

  • Kerrostalot
  • Omakotitalot
  • Yritykset
  • Kirkot ja kirkontornit
  • Terassit ja pääsisäänkäynnit
  • Muurit ja aidat
  • Katot
  • Räystäiden puhdistukset
  • Kysy lisää muista vaihtoehdoista!

Muita palvelujamme

Meiltä onnistuu tehokas ja laadukas julkisivupesu, mutta hoidamme ammattitaidolla myös muut ulkotilojen puhdistukset, kuten kattojen pesut, pihojen pesut ja räystäiden puhdistukset

Tutustu tarkemmin tarjoamiimme ulkopuhdistuksiin »

Ota yhteyttä »